söndag 5 oktober 2014

Ett dygn i Gävle



Hemma i soffan med väsktåget från Järnvägsmuseet i Gävle. I natt sov han sin första natt på hotell utan minsta knorr. Vaknade klockan sju och ville ha tårta, men nöjde sig med pannkakor och nutella till frukost. Och fem glas juice som han skulle hämta själv.

Järnvägsmuseet var lite läskigt, och Joe Hill-museet igår var tydligen trist. Men äppelkakan hos Jennie och Magnus var god och så var det så roligt att leka med Sigge och Lallbert att han har velat titta på foton av dem flera gånger idag. 

Himla populärt att vi körde under så många broar på vägen dit och hem, men givetvis väldigt upprörande om inte alla i bilen utbrast "titta bro" när vi körde under en. 

Dragon Gate var ganska spännande, men någonstans där borde han ha sovit. Det gjorde han inte och inte senare heller. Så kvällens humör blev därefter - men på det stora hela var det en strålande helg. Och faktiskt första gången som hela familjen övernattade utanför hemmet tillsammans, utan att vara på besök hos släkt. Det får vi nog göra om snart. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...