söndag 7 september 2014

Isak, två år och sju månader om elva dagar



Stor för sin ålder, blir klippt av sin mor. En ganska bestämd liten person, som är lätt att lura . Häromdagen ville han absolut inte ha lasagne, så jag frågade om det gick bättre med "lassaaaaanch" istället och ja, det var ju precis det han ville ha.  

Gillar det mesta som går att hitta i naturen, särskilt spindlar och sniglar. Gillar även jättetråkiga kortfilmer på maskiner som klyver ved och gubbar som öppnar kinderägg. 

Vill gärna ha tuffa kläder, men verkar inte ha någon regel för vad som är tufft. Troligen är det tufft om det inte är mamma eller pappa som väljer. Tuffast av allt är plåster.  

Kräsen med mat hemma, men äter som en häst på förskolan. Det finns ingen röd tråd i vad han gillar, såvida det inte handlar om glass - för då gillar han all. 

Är lite blyg ibland, men är på det hela taget väldigt förtjust i folk. Särskilt sina morbröder. 

Pussas och kramas ofta. Tycker inte om att plocka upp saker han tappat. Hjälper gärna till. "Hjälper". 

Saknar nog sin vän Sabbat ibland, men vande sig snabbt vid att han inte var hemma. 

Är en fantastiskt rolig person att få vara med (när han inte trotsar). 

2 kommentarer:

  1. "lassaaaaanch" hahahha! Det är ju jätteroligt! Måste köra med det lurtricket, har jag inte testat. Här är det mest fråga igen en minut senare, då får man oftast ett annat svar...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan vända på en minut här också. Fast oftast vänder det åt fel håll. Det vill säga: han kan tjata till sig välling i en kvart, men när han sedan får den vill han ha macka istället...

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...