torsdag 26 juli 2012

Det här är Isak, fyra månader och sex dagar


Fysiskt:
67,5 centimeter och 7.998 kilo kittlig bebis, som försökte lura i oss att han vägde åtta kilo för tre veckor sedan.  

Färdigheter:
Försöker göra sig förstådd genom joller, pruttljud och glädjetjut. Skrattar högt, gråter ännu högre fast mer sällan. Lyckas greppa allt han vill som är inom rätt avstånd, koordinerar händerna helt okej. Står om någon ger honom stöd, men har inte fattat det där med att han kan hålla fast sig än. Är på väg ut ur sin värsta dregelperiod (hoppas vi). Kan sova sex timmar i sträck, men gör det oftast inte. Har rullat från mage till rygg två gånger. Har nästan vänt sig från rygg till mage. Slickar på allt.

Person:
Bästa platsen är fortfarande skötbordet och bästa tiden är fortfarande morgonen. Gillar sin egen spegelbild, pensionärer och att dra av folk glasögonen. Är rädd för rakade män. Äter gärna gröt, banan och tyg. Snuttar helst på hela handen, men nöjer sig ibland med bara tummen. Avskyr att gå och lägga sig. Försöker att titta på allt i rummet samtidigt, särskilt när han ammar. Står hellre än sitter.

Går under namnen: Isak, Korven, Skrutten och Fisen för det mesta. Vi försöker att hålla oss till Isak nu när han tydligen håller på att lära sig att uppfatta sitt namn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...