söndag 26 augusti 2012

Babysim!

Först var han för liten, sedan kom sommaruppehållet och efter det var tiden vi ville gå givetvis den enda som var fullbokad den här terminen, men idag var det då äntligen dags för babysim. Helt klart värt att vänta på.

Vi lyckades tjuvstarta och gick ner i poolen tidigare än vi fick, så Isak förstod ganska snabbt vad det handlade om. Efter att ha blivit uppskickade på land gurglade han omväxlande glatt och otåligt tills vi fick gå ner igen. Tillsammans med tio andra bebisar och deras föräldrar körde vi sedan lättsamma plasklekar efter instruktioner. Poolen var lagom varm. Isak var glädjetjutande glad. Mitt sextonåriga jag skulle förmodligen gråta av förnedring, men nu är jag snart trettiofyra och tyckte att det var riktigt trevligt att gå baklänges i ring, sjungades Blinka lilla stjärna. Efter en halvtimme var lektionen slut. Då hade Isak försökt att slicka på allt vatten i poolen. Vi tror att han lyckades.

När vi kom ut hann vi känna en halv minuts tacksamhet över att spöregnet hade slutat  - sedan upptäckte vi att spöregnet hade gett oss en iskall pool i vagnen som stod i barnvagnsskjulet. Isak fick således pallras upp på badfuktiga handdukar och därefter köras hem under lågmäld protest. Tacksamt nog somnade han ganska snabbt trots kallfuktig stjärt. När han vaknade igen var han på sitt bästa humör. Jollrig, fnissig och full i fan. Längtar redan till nästa vecka!


Babysimmad och möjligen full av vatten i kinderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...